Başbakan Röportaj Yaptı... Fakat Öğretmenlerle Değil...

10 yıldır herhangi bir gazeteye, usta kalemlere röportaj vermeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 8 yaşındaki küçük bir kızla röportaj yaptı.

 

10 yıldır herhangi bir gazeteye, usta kalemlere röportaj vermeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 8 yaşındaki küçük bir kızla röportaj yaptı. İlkokul 2. sınıf öğrencisi Hale Tuana Hançerkıran'ın sorularına içtenlikle yanıt veren Erdoğan bir de küçük bir sırrını...

 

10 yıldır herhangi bir gazeteye, usta kalemlere röportaj vermeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 8 yaşındaki küçük bir kızla röportaj yaptı. İlkokul 2. sınıf öğrencisi Hale Tuana Hançerkıran'ın sorularına içtenlikle yanıt veren Erdoğan bir de küçük bir sırrını söyledi.

 

"KÖTÜ ALIŞKANLIĞIM YOK"

 

Hürriyet.com.tr'den Ümit Çetin'in haberine göre, AK Parti grup toplantısı esansında salonla birlikte Erdoğan'ı alkışlayan 8 yaşındaki Hale Tuana Hançerkıran, toplantı sonrası okul projesi için Başbakan ile röportaj yaptı. Başbakan'a "Tayyip amca" diye hitap eden küçük kız, "Nasıl bu kadar enerjik kalabiliyorsun?" diye sordu. Erdoğan sırrını "Benim kötü alışkanlıklarım yok. Ben alkol almam, sigara içmem." şeklinde açıkladı.

 

RÖPORTAJ ERDOĞAN'IN MECLİS'TEKİ MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ

 

Grup toplantısı öncesinde Erdoğan ile ayaküstü sohbet eden Tuana tüm konuşma boyunca kürsünün hemen arkasında konuşmayı dinledi. Turhan Fevzioğlu İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencisi Tuana toplantı sonrasında Erdoğan'ın Meclis'teki makamına çıkarak okul projesi olan "Bir siyasetçi ile röportaj"ı gerçekleştirdi.

 

"BAŞBAKANLIK NASIL BİR DUYGU?"

 

Tuana, kendi el yazısı ile hazırladığı 4 soruyu Erdoğan'a yöneltti ve soruların yanıtlarını yine aynı kağıda not aldı. Erdoğan da soruları yanıtladıktan sonra kağıdın altına imzasını attı.

 

Röportaj sonrası Erdoğan'dan bir de oyuncak alan Tuana'nın Başbakan'a yönelttiği sorular ve yanıtları şöyle:

 

* Tayyip Amca kaç çocuğunuz var?

 

- 4 çocuk. 2 oğlan 2 kız

 

* Başbakanlık nasıl bir duygu?

 

- Sorumluluğu büyük bir o kadar da önemli bir görev. Vatana millete hizmet etme fırsatı veriyor.

 

* Yoğun tempoda nasıl enerjik kalabiliyorsunuz?

 

- Benim kötü alışkanlıklarım yok. Alkol almam. Sigara içmem. Tek işim görevim.

 

* Çocuklarınıza vakit ayırabiliyor musunuz?

 

- Çocuklarım yetişkin 3 çocuğum evli, 3 torunum var, 2 oğlan bir kız.haber7

16 Oca 2013 - 11:37 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler