Banka Çalışanı Olmak İçin Öğrencilere Destek - Heroes Club Programı

Bankacılık yapmak isteyen öğrenciler için Yapı Kredi Heroes Club Programı kapsamında bankacılık işi öğrencilere tanıtıldı.

Bankacılık yapmak isteyen öğrenciler için Yapı Kredi Heroes Club Programı kapsamında bankacılık işi öğrencilere tanıtıldı.
 
Yapı Kredi’nin kişisel gelişimine önem veren, iş dünyasını tanımak ve vizyonunu geliştirmek isteyen öğrenciler için yürüttüğü Yapı Kredi Heroes Club Programı’nın bu yılki başvuruları 5 Ekim’de başladı. İktisat, Endüstri Mühendisliği, Matematik, İşletme gibi bölümlerde okuyan ve İngilizce bilen 3. sınıf üniversite öğrencilerinin başvurabildiği program öğrencilere iki yıl boyunca şubelerdeki iş süreçlerini ve farklı departmanları tanıma, İK uzmanlarından danışmanlık alma ve iş dünyasındaki seminerlere katılma imkanı sağlıyor. Bunun yanı sıra Yapı Kredi Bankacılık Akademisi’nin tüm kaynaklarından yararlanarak staj ve part-time iş imkanı bulan öğrenciler, başarılarına ve bankanın ihtiyacına göre istihdam edilme şansını yakalıyor.
Yapı Kredi bünyesinde istihdam edilen öğrencilerin yanı sıra diğer katılımcıların da farklı sektörlerde öncü kurumlarda işe girdiğini belirten Yapı Kredi İK Genel Müdür Yardımcısı Cihangir Kavuncu, “Geçen yıl 50 mezun öğrencimizin 19’u Yapı Kredi’de işe başladı. Bu yıl da iş taahhüdü ile programa alımlarımızı devam ettiriyoruz ve programı başarıyla tamamlayan kişilere ihtiyaca göre Yapı Kredi’de kariyer fırsatı sunuyoruz” dedi.
Programa başvurular için katılım 8 Kasım’a kadar sürüyor. kaynak: kariyer.net

04 Kas 2015 - 11:30 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler