Atatürk Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliği Değişti

Bugün ki Resmi Gazetede Atatürk Üniversitesi yaz okulu Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair Yönetmelik yayımlandı.

Bugün ki Resmi Gazetede Atatürk Üniversitesi yaz okulu Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair Yönetmelik yayımlandı.  

Yönetmelik " Atatürk Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik " başlığı ile paylaşıldı. Toplamda 3 maddeden oluşan Yönetmeliğin detayları ise şöyle;

MADDE 1

– 18/6/2002 tarihli ve 24789 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Atatürk Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliğinin 2 nci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“Madde 2 – Yaz Okulu ile ilgili süreç, Senato tarafından kabul edilen akademik takvim içerisinde yer alır. Bu takvimde, ön kayıt ve kesin kayıt tarihleri de belirtilir.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Atatürk Üniversitesi Rektörü yürütür.

Kpsscafe.com.tr / ANKARA 

12 Haz 2016 - 09:01 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler