AÖL Sınavı Sona Erdi Görüşleriniz Neler ? ( Sınav Kolay Mıydı, Zor Muydu ? )

Açık Öğretim Lisesi sınavları 11 - 12 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştiriliyor. AÖL 11 Haziran sınavı sona erdi. Sınav hakkında ki görüşleriniz neler ? Sizlerde yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Açık Öğretim Lisesi sınavları 11 - 12 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştiriliyor. AÖL 11 Haziran sınavı sona erdi. Sınav hakkında ki görüşleriniz neler ? Sizlerde yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

2016 Açıköğretim Lisesi Sınavı 11 Haziran 2016 Cumartesi günü yapılmış bulunmakta.

Zorlu sınav 12 Haziran 2016 tarihinde de devam edecek.


11 Haziran’da gerçekleştirilen Açıköğretim Lisesi Sınav yorumları (Sizce Sınav Kolay mıydı zor muydu?)

Açıköğretim Lisesi Sınavı 11 Haziran 2016 Cumartesi günü sınavın ilk oturumu saat 9:30'da başladı.

Sınavı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) gerçekleştiriyor. Adaylar sınavın zorluğundan yakınmakta. Peki size göre Açıköğretim Lisesi Sınavı nasıldı? Sınav kolay mıydı zor muydu?.

Açıköğretim Lisesi Sınavı'nda hatalı soru var mıydı yada hatalı soruya denk geldiniz mi? Hangi sorularda zorlandınız, hangilerini kolaylıkla yaptınız? Sınav süresi sorular için yeterli miydi?

Açıköğretim Lisesi Sınavı 11 Haziran 2016 tarihinde MEB tarafından ilk oturumu gerçekleştirildi.

AÖL Sınavı öğleden sonra bir oturumda daha gerçekleşecek. 12 Haziran 2016 tarihinde de sabah saat 9.30’da bir oturum gerçekleştirilecek.

sizler de sınav hakkındaki yorumlarınızı bizlerle ve diğer arkadaşlarınızla paylaşabilir, fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Özellikle AÖL Sınavı sorularının %20’lik kısmının yayınlanacak olmasından ötürü yorumların çok önemli olduğu düşünüyoruz. Paylaşımlarınız ile diğer sınava giren arkadaşlarınıza yardımcı olabileceğinizi unutmayın.

Sınav sonuçları, eğitim haberleri, kamu haberler ve personel alım ilanlarından anlık olarak haberdar olmak için KPSS CAFE android uygulamamızı indirebilirsiniz. 

Kpsscafe.com.tr / ANKARA 

11 Haz 2016 - 17:31 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler