AÖL Sınav Soruları Cevapları ve Yorumları ( Sınav Kolay Mıydı, Zor Muydu ? )

Açık Öğretim Lisesi sınavı sona erdi sınav sorularını adaylar ile tartışıyoruz. Sizlerde sınav hakkında ki görüşlerinizi yorum yaparak belirtebilirsiniz.

Açık Öğretim Lisesi sınavı sona erdi sınav sorularını adaylar ile tartışıyoruz. Sizlerde sınav hakkında ki görüşlerinizi yorum yaparak belirtebilirsiniz.  

2016 Açıköğretim Lisesi Sınavı 11 Haziran 2016 ve 12 Haziran 2016 tarihlerinde yapılmış bulunmaktadır.


12 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen Açıköğretim Lisesi Sınav yorumları (Sizce Sınav Kolay mıydı zor muydu?)

Açıköğretim Lisesi Sınavı 12 Haziran 2016 tarihinde son oturumu saat 9:30'da başladı.

Sınavı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) gerçekleştiriyor. Adaylar sınavın zorluğundan yakınmakta. Peki size göre Açıköğretim Lisesi Sınavı nasıldı? Sınav kolay mıydı zor muydu ?

Açıköğretim Lisesi Sınavı'nda hatalı soru var mıydı veya hatalı soruya denk geldiniz mi? Hangi sorularda zorlandınız, hangilerini kolaylıkla çözebildiniz ? Sınav süresi sorular için yeterli miydi ?

Açıköğretim Lisesi Sınavı 12 Haziran 2016 tarihinde MEB tarafından son oturumu gerçekleştirildi. 

Sınav Soru ve Cevapları İçin Tıklayınız. ( Sınav Soru ve Cevapları Açıklandığında Link Aktif Olacaktır. )

Sizler de sınav hakkındaki yorumlarınızı bizlerle ve diğer adaylar ile paylaşabilir, fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Özellikle AÖL Sınavı sorularının %20’lik kısmının yayınlanacak olmasından ötürü yorumların çok önemli olduğu düşünüyoruz. Paylaşımlarınız ile diğer sınava giren arkadaşlarınıza yardımcı olabileceğinizi unutmayın.

Sınav sonuçları, eğitim haberleri, kamu haberler ve personel alım ilanlarından anlık olarak haberdar olmak için KPSS CAFE android uygulamamızı indirebilirsiniz. 

Kpsscafe.com.tr / ANKARA 

12 Haz 2016 - 11:48 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

cengiz yavuzel - çok zordu valla bir açık lıse ögrencisi için haddinden fazla zor soruyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 11:48


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler