Ankara Valiliğinden 12 Mart YGS Duyurusu!

12 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan YGS'ye girecek öğrencilerin mağdur olmaması için Ankara Valiliği, aynı gün ilçelerdeki nüfus müdürlüklerinin açık tutulması kararı aldı.

12 Martta YGS Nedeniyle Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak 

Ankara Valiliği tarafından alınan kararla 2017 YGS'nin gerçekleştirileceği 12 Mart pazar günü ilçe nüfus müdürlüklerinin saat 07.00 ile 09.45 arasında açık olacağı ve hizmet verileceği bildirildi.  Ankara Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, 12 Mart 2017 tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek öğrencilerin mağdur olmaması açısından ilçe nüfus müdürlüklerinin açık olacağı belirtildi.

Valilikten yapılan resmi bilgilendirmede 12 Mart 2017 tarihinde sınava girecek öğrencilerden nüfus cüzdanını kaybedenler için yeniden çıkartma işlemlerinde kolaylık sağlanacak. Bu çerçevede, geçici kimlik belgelerinin düzenlenmesi amacıyla 12 Mart 2017 pazar günü Altındağ, Beypazarı, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Polatlı, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle ilçe nüfus müdürlükleri saat 07.00 ile 09.45 saatleri arasında açık olacak.

YGS hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamu personeli alımlarından, MEB duyurularından, ÖSYM haberlerinden ve daha da fazlasından anında haberdar olmak için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

03 Mar 2017 - 15:00 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler