Andımızı Okutmayan Müdüre Suç Duyurusu!

Geçtiğimiz hafta İzmir'de bir ortaokulda Andımız'ı okutmayan müdür yardımcısı ülkede büyük yankı uyandırmıştı.

Öğrenciler Andımız'ı okumak istemiş, müdür '' Dingonun Ahırı mı burası?'' diyerek okutmamıştı. 

Öğrenciler müdüre tepkilerini müdürün kapısına Andımız metnini yapıştırarak göstermişti. Sosyal medyada da tepki alan müdür hakkın araştırma başlatılmıştı.

Andımızı okumak isteyen öğrencilere müdür; “Kendinize gelin. Talimat almadan ne yapıyorsunuz. Talimat mı aldın? Dingonun ahırı mı burası? Devletin kurumunun işleyişini kimse bozamaz” sözlerini kullanmıştı.

Bir öğretmen bu müdür hakkında suç duyurusunda bulundu. Öğretmenin avukatı konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı. “Hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik, Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurum ve organlarını aşağılama nedenlerinden suç duyurusunda bulunduk. Okul müdürü hakkında zaten idari tahkikat başlatılmıştı, adli bir tahkikat da başlatılacak. Andımızı sanki ahırda bulunan hayvanların okuyacağı bir şeymiş gibi hakaret eden, aşağılayan okul müdürünün yargı önüne çıkacağı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz” 

Müdür hakkında soruşturmalar sürüyor.

Tüm eğitim haberleri, kpss haberleri ve sınav haberlerine en hızlı ve en doğru şekilde ulaşmak için bizi takip etmeye devam ediniz. Bizlere sosyal medyadan ulaşabilir, android uygulamamızı yükleyebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

01 Eki 2016 - 17:06 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler