Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavının Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı!

Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavının Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Milli Eğitim Bakanlığı resmi web sayfasında yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı hakkında çok önemli bir duyuru yayımlandı. 

Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 9 Ekim 2016 tarihinde yapılmıştı.

17 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı, 15 Temmuz nedeni ile 9 Ekim'e ertelenmişti. Sınav gerçekleşti. Adaylar sınavda ter döktü. Şimdi sıra geldi soru ve cevapları karşılaştırmaya...

Adayların çok merak ettiği soru ve cevap anahtarları yayımlandı. Adaylar şimdi, cevap anahtarları eşliğinde sınavlarını değerlendirecek.

09/10/2016 Tarihinde Yapılan Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavının Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları için

BURAYA TIKLAYINIZ.

Tüm sınav haberleri ve sınav sonrası gelişmeleri için kpss cafe'yi takip etmeye devam ediniz. Bizlere sosyal medya hesaplarımızdan da erişim sağlayabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

12 Eki 2016 - 11:59 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler