Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Vize Sınavı Giriş Belgeleri Adayların Erişimine Sunuldu

Açıköğretim Fakültesi'nin beklenen vize sınavlarına sayılı günler kaldı. Sınav hafta sonu yapılacak. 24 Nisan 2017 akşam saatlerinde ise sınav giriş belgelerin adayların erişimine açıldı. İşte sınav giriş belgeleri ve ayrıntılar...

Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Vize Sınavı Giriş Belgeleri Adayların Erişimine Sunuldu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ilk sınavı yani vize sınavı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Adayların heyecan içinde beklediği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sınav giriş belgeleri hazırlandı, adayların sınava girecekleri yer belirlendi ve adayların bilgisine açıldı.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları  29 Nisan Cumartesi sabahı 09:30'da başlayacak, sonraki gün de öğleden sonraya kadar sürecek. Sınavda 3 yanlışın bir doğruyu götürmesi kuralı geçerli olacak.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Vize Sınavı Giriş Belgeleri için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

etkileşim grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios uygulamamız için ----> tıklayınız  android uygulamamız için lütfen buraya ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Nis 2017 - 18:45 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler