Açıklamalar Geldi: İşte Okulların Tatil Edildiği İller

Son dakika açıklamaları gelmeye başladı. Kar yağışı nedeniyle bazı İllerde eğitime bir günlük ara verildi. İşte yapılan açıklamalar ve okulların tatil edildiği iller.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte eğtime kar engeli de gelmeye başladı. Ülkenin bazı bölgelerinde kar yağışının etkisini arttırması nedeniyle okullara bir günlük ara verildi. 

Alınan son bilgilere göre iki Valilik, kentlerde okulların tatil edildiğini duyurdu. Açıklama yapan ve okulların tatil edildiğini duyuran İller şu şekilde;

Trabzon'da Okullar Tatil

Son günlerde etksiini arttıran kar yağışı sonrası İl Milli Eğitim Müdürlüğünden bir açıklama yapıldı. Yetkililer tarafından yapılan son dakika açıklamasında yoğun bir şekilde devam ettiği aktarılan kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği belirtildi. Bu duruma ilişkin Trabzon'un Şalpazarı İlçesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle 24 Kasım Cuma günü okullar tatil edildi

Van'da Okullar Tatil

Van Valiliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapıalan açıklamada, Tuşba, İpekyolu ve Edremit ilçelerinde yoğun kar ve olumsuz hava koşullarının etkili olduğu bildirildi. Yolların kapalı olması ve karın devam etmesi nedeniyle merkezde bulunan 3 ilçedeki okulların eğitime bugün ara verdiği kaydedildiği açıklamada ayrıca, hamile ve engelli kamu görevlilerinin de bugün idari izinli sayılacağını duyurdu.

Kpsscafe.com.tr   Ankara

24 Kas 2017 - 08:43 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler