Açıklama Geldi! YÖKDİL 2. Sınavı Başvuruları Yarın Başlıyor

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, YÖK tarafından ikincisi düzenlenecek YÖKDİL sınavının başvuru işlemlerinin yarın başlayacağını ve 9 Haziran 2017 tarihine kadar süreceğini bildirdi.

Açıklama Geldi! YÖKDİL 2. Sınavı Başvuruları Yarın Başlıyor

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, YÖK tarafından ikincisi düzenlenecek YÖKDİL sınavının başvuru işlemlerinin yarın başlayacağını ve 9 Haziran 2017 tarihine kadar süreceğini bildirdi.  Yükseköğretim Kurulu Başkanı Yekta Saraç, twitter üzerinden YÖKDİL sınavı konusunda açıklamalarda bulundu.

Saraç, yeni YÖKDİL sınavının İngilizce'ye ek olarak, Arapça  , Almanca ve Fransızca dillerinden yapılacağını bildirdi. Saraç, "Değerli arkadaşlar, bildiğiniz üzere sizlerden gelen talepler üzerine 2.YÖKDİL Sınavının 09 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilmesine, ve İngilizce'ye ek olarak "Arapça, Almanca ve Fransızca" dillerinde de yapılmasına karar vermiştik. 09 Temmuz'da gerçekleştireceğimiz 2.YÖKDİL Sınavının başvuruları 30 Mayıs - 09 Haziran 2017 tarihleri arasında alınacaktır. 2.YÖKDİL Sınavı ilk kez İngilizce'ye ek olarak "Arapça, Almanca ve Fransızca" dillerinde de yapılacaktır. Akademinin onlarca yıldır talebi ve beklentisi olan, "alana özgü" tek dil sınavı niteliğindeki YÖKDİL'in ikincisini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşamaktayız." ifadelerini kullandı.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 May 2017 - 15:37 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler