43 Farklı Ülkede Eğitim Fırsatı İçin Başvurular Devam Ediyor!

Türk Kültür Vakfı, her sene düzenlediği programın başvuruları sürüyor! 200 Öğrenci 43 ülkede eğitim alacak! İşte ayrıntılar...

Türk Kültür Vakfı, AFS Kültürlerarası Programları ile her sene çok sayıda öğrencinin yurtdışında eğitim almasına olanak sağlıyor. Öğrenciler bir sene eğitimlerine başka bir ülkede başka bir ailenin yanında devam ediyor. Bu aileler Türk Kültür Vakfı, AFS Kültürlerarası Programlarına gönüllü olmuş aileler oluyor. 

Başvurular 31 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek. Başvurmak isteyen öğrencilerin acele etmesi gerekiyor. Tam 200 öğrenci 43 farklı ülkede bir sene boyunca eğitim alacak! Başvurular  Türk Kültür Vakfı resmi web sayfasından yapılacak.

Türk Kültür Vakfı Müdür Vekili Derya Komitoğlu, program hakkında, "AFS Kültürlerarası Programları kapsamında günümüze kadar 6 binin üzerinde lise öğrencisi yurtdışına gönderildi ve ülkemizde 5 bin üzerinde yabancı öğrenci konuk edildi. Bu programların kazanımlarından pek çok başarılı bilim adamı, yönetici ve farklı meslek sahibi kişiler var. 60 yılı aşkın süredir yüksek gönüllü kalitesini koruyan AFS Kültürlerarası Programları ile önyargıları yıkıp, hoşgörü ve kültürlerarası anlayışın artmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN 31 EKİM! 


Kpsscafe.com.tr

24 Eki 2016 - 15:00 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler