40 Dakikalık Ders Süresi Kısaltılmalı Mıdır? Ders Süresi Kaç Dakika Olmalı?

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz 40 dakikalık ders süresinin kısaltılması gerektiğini söyledi. Peki sizce ders süresi kısaltılmalı mıdır? 40 dakika olan süre kaç olmalıdır?

Geçtiğimiz gün katıldığı bir programda gündem konularını değerlendiren Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ders süresi hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Valiliğinin, öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek üzere başlattığı ’Annem varsa, bende varım’ projesinin Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen açılışına katıldı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, düzenlenen törende yaptığı konuşmada ders saatlerinin kısaltılması gerektiğini belirterek, "Beni 40 dakika dinler misiniz? O zaman ben de diyorum ki; 40 dakika bir ders süresiydi, ama şimdi bilim çağında, teknoloji çağında artık öğrenme süreleri kısaldı. 40 dakikada öğrenciler dikkatlerini bir noktaya odaklayamıyor. Bu ders süresini biraz kısaltmak lazım. Daha etkin öğretim için ders sürelerini kısaltmalıyız" diye konuştu.

Peki Sizce Düşürülmeli Midir?

Bakan Yılmaz'ın bu açıklamasının ardından bu konuda bir çalışma başlatılması muhtemel görünüyor. Peki siz ce ders saatleri kısaltılmalı mı? 40 dakika olan ders süresi kaç dakikaya düşürülmeli?

AŞAĞIDA BULUNAN YORUM KISMINDAN BU KONUDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞABİLİRS, DİĞER KULLANICILAR İLE BU DURUMU TARTIŞABİLİRSNİZ.

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscfe.com.tr   | Ankara - ÖZEL HABER

21 Kas 2017 - 12:44 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Satı Yılmazer - Benim oğlum akşam 8 de eve giriyo bence şu 1 saatlik fazlalık kaldırılmalı üzülüyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 12:44
04

Baymaz - Yani Milli Eğitimde bütün meseleleri hallettik de bir bu kaldı öyle mi... Eğer bu uygulama eğitimde birçok probleme çözüm getirecekse tabiki de süre kısalsın...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 12:44
03

Ahmet - çocuklara yapma etme derken ders bitiyor zaten kısaltılmalı ama 30 dk.dolu dolu olmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 12:44
02

Suluovalı Gazeteci - Bence düşürülmemeli çünkü ilk kez bir 10dakika zaten çocuğun kendine gelmesi alışması için ayırılıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 12:44
01

saçma saçma cahil cahil konuşmayın aq - lan akıllı dersin ilk 10 dk sı nereye alışmak için bu birtek bizim okuldamı yok hoca tenefüste bile ders işliyor aq bide dersin ilk 10dk sı mı bizi alıştırcaklar amk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 12:44


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler