3 Dil Biliyorum Ama İşsizim !

'Sayın Abbas hocam,       Yazılarınızı severek takip ediyorum, gençlerin sorunlarının yazılarınızda vurgulanmasını çok önemli buluyorum.

 

'Sayın Abbas hocam,

 

 

 

Yazılarınızı severek takip ediyorum, gençlerin sorunlarının yazılarınızda vurgulanmasını çok önemli buluyorum. Abbas hocam, bir konuya eğilmenizi rica ediyorum,

 

iyi bir okulun uluslararası ilişkiler...

 

'Sayın Abbas hocam,

 

 

 

Yazılarınızı severek takip ediyorum, gençlerin sorunlarının yazılarınızda vurgulanmasını çok önemli buluyorum. Abbas hocam, bir konuya eğilmenizi rica ediyorum,

 

iyi bir okulun uluslararası ilişkiler bölümü mezunyum hala aynı bölümde yüksek lisansıma devam ediyorum. Maalesef 2-3 yıldır iş arayışı içindeyim ancak iş bulamıyorum. 3 Dil biliyorum. Devlet her yıl 35-40,000 öğretmen alıyor. İddia ediyorum, devlet her yıl 10,000 idari bilimlerden atama yapsa tek birimiz açıkta kalmaz. Devlet memurluğunu bırakıp, akademik kadro almaya çalışsak orda da kadrolar çok sınırlı. Aralık öyp için 1000 kişilik atama yapılacak. Sadece 1,000 kişi. Onun dışında nadiren kadro açılıyor tabi orda da müthiş bir rekabet var. Atanamayan idari bilimler öğrencilerinin de sesi olursanız çok memnun oluruz.

 

Teşekkürler'

15 Eki 2012 - 12:55 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler