21. YÜZYIL ANADOLU VAKFI MAHMUTBEY Burs Verecek

21. YÜZYIL ANADOLU VAKFI MAHMUTBEY Burs Verecek. Gereken detaylar ve nasıl burs alırsınız, hangi durumlarda bursunuz kesilir? Ne kadar burs ücreti alabilirsiniz gibi bilgiler için vakfı arayabilirsiniz.

21. YÜZYIL ANADOLU VAKFI MAHMUTBEY Burs Verecek. Gereken detaylar ve nasıl burs alırsınız, hangi durumlarda bursunuz kesilir? Ne kadar burs ücreti alabilirsiniz gibi bilgiler için vakfı arayabilirsiniz.

 Karşılıksız burs veren tüm iş adamları ve vakıfların listeleri, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı geldiği bu günlerde Burs Veren kurum ve kuruluşlar hangileri? Geçmişten günümüzü iş adamları, Karşılıksız burs veren vakıflar ve dernekler tüm öğrenci adayları merakla beklemekte. İşte 2015 Yılı için burs başvuruları yapacağınız yerler

BURSLARDA ÖNCELİK

Bursiyerler için öncelik sıralamasında; ailenin kırsal kesimde ikameti ve İstanbul'da bir üniversiteyi kazanmış olması, okuyan kardeş sayısı, kız çocukları, anne ve babadan birinin veya ikisinin hayatta olmaması, çocuğun parçalanmış aileden olması, öğrencinin özel yeteneğe ve uğraşa sahip olması, Vakfın, eğitim kültür ve sosyal etkinliklerinde yer alma çabasını göstermesi, gönüllülük hizmetine talip olması önem taşıyor.
Bursiyerlere Sağlanan İmkanlar Yeküv, bursiyerlerine sağladığı eğitim katkısı yanında, kişisel gelişim imkanı sunacak projelerle destek sağlayarak, bursiyerlerle parasal katkıyı aşan bir iletişimi hedefliyor. Bu amaçla; Her ay 20 yıldır sürdürülen ve bursiyerleri uzmanlarla buluşturan eğitim ve kültür toplantıları,NLP seminerleri, Bilgisayar kursları, Başarıyı ve araştırmayı teşvik ödülleri Destek dersleri Konser, tiyatro v.b. kültür-sanat etkinliklerine katılım imkanı Sağlık hizmetleri Psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri Staj programları, gençlik zirveleri, liderlik ve kariyer günleri, Piknikler, kutlamalar,yemekler Giyim desteği ve ayni katkılar Kültür gezileri, Yurttaşlık eğitimleri Çocuk Hakları Sözleşmesi bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

21. YÜZYIL ANADOLU VAKFI MAHMUTBEY

21.Yüzyıl Anadolu Vakfı Mahmutbey Yolu cad.No:53 Şirinevler

Tel:2126543769

19 Ağu 2015 - 14:33 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Ali boz - 9 kardeşiz 3 tane univerte okuyan var burs ala bilir miyim babam çalışanmıyor

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 19 Ağustos 14:33


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler