2017 YGS Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor?

2017 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (2017 YGS) sonuçları için meraklı bekleyiş sona eriyor. 2017 YGS sonuçları ÖSYM resmi internet sitesi (ais.osym.gov.tr) adresinden 28 Mart 2017 Salı günü açıklanacak.

2017 YGS Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor? 

Üniversiteye girişte ilk ve en önemli basamak olarak görülen Yükseköğretime Geçiş Sınavı 12 Mart 2017 tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilmişti. 12 Mart YGS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun cevabıysa ÖSYM tarafından paylaşılan başvuru kılavuzu içerisinde bulunuyor.

YGS SINAV SONUÇLARI 28 MART'TA AÇIKLANIYOR! 

ÖSYM resmi internet sitesinden Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) heyecanı yaşayan öğrenciler için paylaşılan 2017 YGS başvuru kılavuzunda ve ÖSYM sınav takviminde belirtildiği üzere sınav sonuçları 28 Mart 2017 tarihinde açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını "ais.osym.gov.tr" adresi üzerinden öğrenebilecekler.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı Başvurular 4 ile 18 Ocak 2017 tarihleri arasında alınmıştı. ÖSYM tarafından ilk kez uygulanan 09.45 şartı bir çok öğrenci tarafından tepki çekmiş, sınav merkezlerine 09.45'ten sonra öğrenci alımı yapılmamıştı.  

LYS Başvuruları Ne Zaman Başlıyor? 

2017 LYS başvuruları 4 ile 17 Nisan 2017 tarihleri arasında alınacak. LYS ve YGS konusunda diğer adaylarla görüşmek ve bilgi alışverişinde bulunmak için facebook grubumuza ücretsiz katılabilirsiniz. Facebook grubuna katılmak için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Mar 2017 - 11:58 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler