2017 YGS Fen Bilimleri Soruları, Cevapları ve Yorumları

2017 Yükseköğretime Geçiş Sınavı Fen Bilimleri Testinde yer alan soruları tartışıyoruz. Sınav kolay mıydı? zor muydu? sınava dair yorumlar ve daha da fazlası kpss cafe adresinde.

2017 YGS Fen Bilimleri Soruları, Cevapları ve Yorumları 

2017 YGS heyecanı az önce sona erdi. Sınava giren adaylardan aldığımız ilk yorumlara göre 2017 YGS, geçen sene olduğu gibi Matematik ve Fen Bilimleri testiyle öğrencileri baya zorladı.

Öğrencilerden aldığımız ilk yorumlara göre Türkçe testinin oldukça kolay olduğu iddia edilirken, Matematik ve Fen Bilimleri konusunda bir çok öğrenci soruların zorluğundan şikayetçi.

Peki 2017 YGS'ye giren öğrenciler bu konuda neler söyledi? 

Sınav merkezinden çıkan öğrencilerden birisi olan Hamdiye Pınar:" Ben Fen Bilimleri testinin bu kadar zor olacağını düşünmüyordum. Ya da fazla çalışmadığım için bana zor geldi. Bilmiyorum arkadaşlarım ne yaptı ama ben Matematik ve Fen Bilimleri testinde çok zorlandım. Bir çok soruda salladım diyebilirim. Bakalım sonuçları görünce anlayacağız neler olacağını" dedi. Sınava giren bir diğer öğrenci de benzer konuştu. İsmail Kepekli : " Ben Türkçe'de full çektiğimi düşünüyorum. Her soruyu doğru yaptım diye düşünüyorum. İnşallah da öyledir. Ama Fen bilimleri ve Matematik testi beni baya zorladı" dedi.

2017 YGS SORULARI , CEVAPLARI VE YORUMLARI

2017 YGS ADAYLARIN PAYLAŞTIĞI SORULAR, CEVAPLAR VE YORUMLARI SOSYAL BİLİMLER

Sosyal Bilimler Yorumları için TIKLAYINIZ  

TÜRKÇE Türkçe Yorumları için TIKLAYINIZ , MATEMATİK Fen Bilimleri Yorumları için TIKLAYINIZ FEN BİLİMLERİ Matematik Yorumları için TIKLAYINIZ

2017 YGS VE LYS SORULARI, CEVAPLARI VE YARDIMLAŞMA GRUBUNA KATILMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

2017 YGS hakkındaki düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer öğrencilerle paylaşabilirsiniz. YGS LYS grubumuza katılarak diğer öğrencilerle tanışıp, bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

12 Mar 2017 - 12:26 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Zcelik - Biyoloji bekelenden kolaydikimya yeni eklenen konular olmasina ragmen basitti fizikte dikkat isteyen sorular vardi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mart 12:26


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler