2017 ÖSYS Yükseköğretim Tercih Kılavuzu Yayımlandı

2017 ÖSYS sınavlarının ardından adaylar sonuçların açıklanmasını büyük bir merakla beklemektedir.Sonuçların açıklanmasının ardından büyük bir süreç olan tercih süreci başlamaktadır.Adaylara bu süreçte yardımcı olmak için ÖSYM ön bilgilendirme amaçlı tercih kılavuzu yayımladı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin resmi web sitesinde KPSS 2017/7 tercih kılavuzuna ait duyurunun yayımlanmasının ardından bir duyuru daha geldi.2017 LYS sınavlarının bitmesinin ardından sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapacak adaylar için  2017-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun adaylarının erişimine sunulduğu açıklandı.

ÖSYM’den yapılan duyuruda;

‘’ 2017-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 22 Haziran-4 Temmuz 2017 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2017-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.
Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.''

ÖSYM'nin ilan etmiş olduğu bu tercih kılavuzu tamamen ön bilgilendirme amaçlı olup adayların tercih sürecine kadar herşeyi detayına kadar araştırarak tercih işlemlerini daha rahat yapabilmeleri içindir.

2017-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Kpsscafe.com.tr KONYA

 

22 Haz 2017 - 16:54 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler