2017 Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) Heyecanı 26 Nisan'da Devam Edecek!

İkinci sınavları 25 Nisan 2017 tarihinde başlayan TEOG'un oturumları yarın da (26 Nisan) devam edecek. İlk gün ve ikinci gün sınavlarına dair tüm ayrıntılar kpsscafe.com.tr'de...

2017 Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) Heyecanı 26 Nisan'da Devam Edecek!

2017 Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nın son dönemeci olan ikinci sınavlar 25 Nisan 2017 tarihinde başlangıç yaptı. İki gün boyunca sınava girecek olan lise adayları, oldukça heyecanlıydı! 

İlk gün molalar dahilinde 3 dersin sınavına giren TEOG adayları, ikinci gün de 3 dersten sınava tabi tutulacak. TEOG İKİNCİ SINAVLARININ ilk oturumları olan 26 Nisan 2017 sınavları saat 9.00'da Türkçe sınavı ile beraber başladı. TEOG ADAYLARI Türkçe testi ardından saat 10.10'da Matematik sınavına girdi. Bu dersin ardından ise liseye hazırlanan 8. sınıf öğrencileri Din Kültürü dersinden sınav oldu.

TEOG 1. gün oturumuna dair Türkçe testi ile ilgili detaylar ve sınav hakkındaki yorumlarınız için lütfen TIKLAYINIZ.

TEOG Matematik sınavı hakkındaki yorumlarınız, TEOG'a dair tüm açıklamalar ve bilmeniz gerekenler haberimiz için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

TEOG Soruları, Cevapları ve Çözüm Videolarına dair açıklama için lütfen TIKLAYINIZ.

Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nın ilk gününe dair yapılan sınavlar, sınav yorumları ve cevaplarına dair haberlerimiz ile gençlerimizin yanında olmuştuk. Önümüzdeki günde yapılan sınavlarda da sınavların ayrıntılarını TEOG adayları ile paylaşmaya devam edeceğiz. Sınav hakkındaki yorumlarınızı, önerilerinizi ve fikirlerinizi bizler ile paylaşabilir, alttaki gruba üye olarak diğer TEOG adayları ile fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. 

Daha fazla TEOG Bilgisine erişmek adına--> grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Nis 2017 - 22:59 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler