2017 LYS Sonuçları için Bekleyiş Temmuz Ayında Sona Eriyor

2017 LYS sonuçları için heyecanlı bekleyiş Temmuz ayı içerisinde sona erecek. Yüz binlerce genç ve ailesinin merakla beklediği 2017 Lisans Yerleştirme Sınavı (2017 LYS) sonuçları ÖSYM resmi sitesinden Temmuz ayında açıklanacak...

Üniversiteye girişte en önemli ayak olan Lisans Yerleştirme Sınavı (LSY) sonuçları için yüzbinlerce gencin heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Üniversiteye giriş aşaması için gerçekleştirilen YGS'den gerekli taban puanı alan ve LYS'ye girmeye hak kazanan öğrenciler 10-11 ile 17-18 haziran tarihlerinde toplamda 5 oturum halinde gerçekleştirilen sınavlara girmişti.

ÖSYM 18 Haziran 2017 tarihinde LYS Sınavına giren öğrencilerin taleplerini boş geçmedi ve sınav soruları ve cevap anahtarını yayımladı. ÖSYM'de yer alan sınav takvimine göre Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçları ÖSYM resmi sitesinden Temmuz ayında yayımlanacak. ÖSYM sınav takviminde yer alan bilgilere bakıldığında tam tarih 11 Temmuz 2017 saat 23.59 olarak gözüküyor.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Haz 2017 - 15:17 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler