2017 Adli Yargı/2017 Adli Yargı-Avukat Sınav Soru ve Cevapları Açıklandı!

ÖSYM, 2017 Adalet Bakanlığı Sınavları (2017 Adli Yargı/2017 Adli Yargı-Avukat) Sınav Kitapçıklarının, Soruların ve Aday Cevaplarının Görüntülenmesi hususunda açıklamada bulundu. İşte o açıklama ve cevap kağıtları...

2017 Adli Yargı/2017 Adli Yargı-Avukat Sınav Soru ve Cevapları Açıklandı! 

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi 29 Haziran 2017 tarihinde resmi web sayfasında açıklamada bulundu ve 2017 Adalet Bakanlığı Sınavları soru cevaplarını adayların erişimine sundu.

ÖSYM, 2017 Adalet Bakanlığı Sınavları SORU VE CEVAPLARINI 10 gün boyunca sitesinden adayların erişimine sunacak. 10 gün sonra bilgiler siteden kaldırılacak. Adaylar bilgilerine TC kimlik no ve şifreleri ile erişim sağlayabilecek.

3 Haziran 2017 tarihinde uygulanan 2017 Adalet Bakanlığı Sınavları (2017 Adli Yargı/2017 Adli Yargı-Avukat) soru ve cevaplarına dair açıklama bu şekilde yapıldı;

''Adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra ilgili sınavı ve “Soru Kitapçığı  Görüntüleme” ekranını seçerek sınavda kullandıkları soru kitapçığı görüntüsünü, sınav kitapçığına yaptıkları işaretlemeleri, bu işaretlemelerin optik okuyucularla okunması sonucu elde edilen aday cevaplarını ve soruların doğru cevaplarını görebileceklerdir. Ayrıca adaylar, aday cevaplarının ve cevap anahtarının yayınlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında, her soru için açılan yeni pencerede sorunun bulunduğu sayfayı, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin vermiş olduğu cevabı görebileceklerdir. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntülenmektedir. İlgili sayfada, adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile birlikte ham puanları da gösterilmektedir.  

Adaylara saygıyla duyurulur.''

ÖSYM açıklaması ile beraber 2017 Adalet Bakanlığı Sınavları (2017 Adli Yargı/2017 Adli Yargı-Avukat) soru ve cevapları için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR |ANKARA

29 Haz 2017 - 13:20 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler