2016 YLSY Tercihleri İçin Son Gün!

2016 YLSY tercihleri, ÖSYM duyurusu ile başlamıştı ve hala devam ediyor. Lakin tercih işlemlerinin son günü içinde bulunuyoruz.

2016 YLSY tercihleri, ÖSYM'nin resmi web sayfasında 26 Ekim 2016 tarihinde yayımladığı duyurusu ile başlangıç yapmıştı. 

2016 YLSY tercihleri, 26 Ekim'den beri devam eden tercih işlemleri, bugün yani 2 Kasım 2016 tarihinde sona eriyor.

 Adaylar tercihlerini ÖSYM resmi web sayfasından https://ais.osym.gov.tr'den yapabiliyor. Başvuruların büyük bir çoğunluğu tamamlandı. Fakat hala başvurularını tamamlamayan adaylar mevcut. Onlar için hala geç değil, çünkü başvurular hala alınıyor.

ÖSYM 2016 YLSY tercihleri hakkında;

''2016 yılında 1416 sayılı Kanun kapsamında yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek amacıyla gönderilecek öğrencilerin yerleştirme işlemleri için adaylardan tercih alınacaktır. Yurt dışında lisansüstü öğrenimi görmek üzere tercihte bulunacak olan adaylar, tercihlerini 26 Ekim - 2 Kasım 2016 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile yapacaklardır. 2016-YLSY Başvuru ve Tercih Kılavuzu Ek’te sunulmuş olup yerleştirmeye başvuracak adayların ilgili kılavuzudikkatle incelemeleri gerekmektedir.'' açıklamasını yapmıştı.

2016-YLSY Başvuru ve Tercih Kılavuzu için tıklayınız.

2016 YLSY tercihleri için SON GÜN 2 KASIM 2016!!

Kpsscafe.com.tr

02 Kas 2016 - 14:04 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler