“2016-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının Merkezi Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanları” Kitabı Yayımlandı!

ÖSYM, 26 Ekim 2016 tarihinde resmi web sayfasında önemli bir duyuru ilanı yayımladı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi, resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu ile “2016-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının Merkezi Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanları” kitabının yayımlandığını kamuoyuna duyurdu. 

“2016-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının Merkezi Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanları” kitabına, 26 Ekim 2016'dan itibaren ulaşılabilecek! 

İşte o duyuru;

“2016-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının Merkezi Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanları”Kitabının Yayımlanması

“2016-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının Merkezi Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanları” Kitabı, 26.10.2016 tarihinde saat 17.00’den itibaren  ÖSYM’nin https://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur

ÖSYM BAŞKANLIĞI''

İlgili kitaba

buradan ulaşabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

26 Eki 2016 - 17:23 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler