2016 İSG 1. Dönem Temel Soru Kitapçığı Yayımlandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinden yayımlanan duyuru da 2016 İSG 1. dönem temel soru kitapçığının yayımlandığı belirildi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinden yayımlanan duyuru da 2016 İSG 1. dönem temel soru kitapçığının yayımlandığı belirildi.  

Duyuru ÖSYM'nin resmi internet sitesinde duyurular bölümünde 16 Haziran 2016 tarihinde yayımlandı. Yayımlanan duyuru da 30 Nisan 2016 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1.Dönem Sınavının temel soru kitapçığının yayımlandığı belirtildi. 

Duyuruya göre;

30 Nisan 2016 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1.Dönem Sınavının (2016-İSG 1. Dönem) Temel Soru Kitapçığı, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden erişime açılmıştır. Sınava başvuran adaylar 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebileceklerdir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2016 İSG) Temel Soru Kitapçıkları (% 10)

Kpsscafe.com.tr / ANKARA

16 Haz 2016 - 18:29 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler