2016 DUS, STS Diş Hekimliği, TUS, STS Tıp Doktorluğu Sınavları Soru ve Cevapları Yayımlandı!

Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi, merakla beklenen 2016 DUS, STS Diş Hekimliği, TUS (Sonbahar Dönemi), STS Tıp Doktorluğu soru ve cevap anahtarlarını açıkladı!

2016 DUS, STS Diş Hekimliği, TUS, STS Tıp Doktorluğu sınavları 25 Eylül 2016 tarihinde iki oturum halinde gerçekleşmişti. 

Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Merkezi, 25 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşen 2016 DUS, STS Diş Hekimliği, TUS, STS Tıp Doktorluğu sınavlarının soru ve cvaplarını adaylara duyurdu.

2016 DUS, STS Diş Hekimliği, TUS, STS Tıp Doktorluğu sınavlarının soru ve cevaplarını bekleyen adaylar devamlı ÖSYM'nin resmi web sayfasını kontrol ediyordu. Sonunda soru ve cevaplar açıklandı!

2016 DUS, STS Diş Hekimliği, TUS, STS Tıp Doktorluğu Adayları soru ve cevaplara nasıl erişim sağlayacak?

2016 DUS, STS Diş Hekimliği, TUS, STS Tıp Doktorluğu sınavlarının soru ve cevaplarına haberimizin en altındaki link sayesinde 10 gün boyunca erişim sağlayabilir. Sınavlarının tamamının soru ve cevap anahtarları linkte yer alıyor. Adaylar kitapçıklar sayesinde sınav puanlarını tahmini olarak hesaplayabilir.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin adaylara bir de notu var bu duyuruda; 

2016 DUS, STS Diş Hekimliği, TUS, STS Tıp Doktorluğu sınavlarının soru ve cevap anahtarlarının telif hakkı nedeni ile asla dağıtımı yapılamaz. Tüm telif hakları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'ne aittir.

2016 STS Diş Hekimliği, 2016 DUS  Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (% 10)


2016 STS Tıp Doktorluğu (Sonbahar Dönemi) , TUS (Sonbahar Dönemi) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (% 10)

Tüm sınavlar hakkındaki ayrıntılar, duyurular, sınav sonuçları ve çok daha fazlası için kpsscafe'yi takip etmeye devam ediniz.

Kpsscafe.com.tr

30 Eyl 2016 - 08:21 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler