2015 YDUS Tercih İşlemleri Başladı! (Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı Tercihleri)

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) resmi web sayfasında bir duyuru ilanı yayımladı.

ÖSYM yayımladığı duyuru kapsamında 2015 (Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı) YDUS tercih işlemlerini başlattı. 

2015 YDUS tercihleri, 2-8 Ağustos 2016 tarihleri arasında http://www.osym.gov.tr internet adresinden yapılacaktır.

ÖSYM, tercih işlemleri için 15 TL talep etmektedir. Bu ücret, 9 Ağustos 2016 saat 23.59'a kadar yatırılacaktır. Aksi takdirde tercih işlemleri iptal edilir.

İşte o duyuru;

''2015 YDUS: 

Ek Yerleştirme İçin Tercihlerin Alınması

2015-YDUS ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 2-8 Ağustos 2016 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır.

Ek yerleştirme ücreti 15.00 TL’dir. Ücret, ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacaktır. Banka/ATM’den ödeme yapılmamalıdır. Adaylar, bu ücreti tercih işlemlerini tamamladıktan sonra tercih süresince ve tercih süresinin bitiminden sonraki ilk gün (9 Ağustos 2016) saat 23.59’a kadar yatıracaklardır. Bu ücreti yatırmayan adayların yapmış oldukları tercihleri, yerleştirme işlemine alınmayacaktır.

Ek Yerleştirme, 2015-YDUS Başvuru Kılavuzu’nda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacak olup tercihte bulunacak adayların ilgili kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adayların bilgisine saygıyla sunulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI''

2015-YDUS Ek Yerleştirme Tercih Tabloları için lütfen

TIKLAYINIZ.

Kpsscafe.com.tr

02 Ağu 2016 - 14:37 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler