2011 LYS-4 Tarih Soruları ve Cevapları

Üniversite adaylarının katıldığı Lisans Yerleştirme Sınavının, Sosyal Bilimler etabı sona erdi.

Üniversite adaylarının katıldığı Lisans Yerleştirme Sınavı'nın, Sosyal Bilimler etabı sona erdi.Tek oturumda uygulanan 90 soruluk sınav, 135 dakika sürdü.Sınava, 377 bin 128 aday katıldı.25-26 Haziran 2011 de yapılacak edebiyat, coğrafya ve fen bilimleri sınavı ile LYS maratonu...

Üniversite adaylarının katıldığı Lisans Yerleştirme Sınavı'nın, Sosyal Bilimler etabı sona erdi.Tek oturumda uygulanan 90 soruluk sınav, 135 dakika sürdü.Sınava, 377 bin 128 aday katıldı.25-26 Haziran 2011 de yapılacak edebiyat, coğrafya ve fen bilimleri sınavı ile LYS maratonu da sona ermiş olacak.

Soruların cevapları için TRT haberin facebook sayfasını Cevap Anahtarı Facebook'ta lütfen ziyaret ediniz

19 Haziran 2011 LYS-4 Tarih Soruları ve Cevapları











Soruların devamı için
TIKLAYINIZ

19 Haz 2011 - 17:45 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler