18.Dönem POMEM 3.Yedek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!

Sonunda bekleyiş sona erdi! Polis Akademisi, resmi web sayfasından yayımladığı ilan duyurusu ile 18.Dönem POMEM 3.Yedek Yerleştirme Sonuçlarını kamuoyuna duyurdu!

Polis Akademisi, 7 Aralık 2016 akşamı resmi web sayfasında yayımladığı ilan ile beklenen sonuçları açıkladı!

Polis Akademisi, sonuçlar kapsamında ek yerleştirmeye kaç adayın alındığını da duyurdu. 

Buna göre, ek yerleştirme sonuçları ile 524 erkek, 21 kadın yedek aday POMEM Müdürlükleri'ne planlandı. POLİS AKADEMİSİ, sonuçları böyle duyurdu;
''18.Dönem POMEM 3.Yedek Yerleştirme Sonuçları
18.Dönem POMEM 3.yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 24.11.2016 ve 30.11.2016 tarihlerinde yapılan yedek planlamalarda 524 erkek, 21 kadın yedek adayın POMEM Müdürlüklerine planlamaları yapılmıştır.

3.yedek planlamada ise erkek yedek adayların 525.sırasından başlanılarak 92 erkek, kadın adayların 22.sırasından başlanılarak 2 kadın yedek aday POMEM Müdürlüklerine planlanmıştır.

18.Dönem polis meslek eğitimi için yedek aday planlamaları 3.yedek planlama ile birlikte sonlandırılmıştır.

Adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacak olup, internetteki resmi web sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar ve yapılan duyurular tebligat niteliğindedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.''

18.Dönem POMEM 3.Yedek Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.
Tüm eğitim haberleri ve Polis Akademisi duyuruları için bizi takip etmeye devam ediniz. Sizler için oluşturduğumuz mobil uygulamamızı yükleyerek daha kolay erişim sağlayabilirsiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

07 Ara 2016 - 20:53 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler