18 Mart -19 Mart 2017 AÖL, MAÖL, Açık Ortaokul Sınav Soruları Cevapları ve Yorumları

18-19 Mart 2017 Açık Öğretim Sınavları , sınav soruları, cevapları ve yorumları kpss cafe'de. Sınav sizce kolay mıydı? zor muydu? sınava dair yorumlarınız neler?

18 Mart -19 Mart 2017 AÖL, MAÖL, Açık Ortaokul Sınav Soruları Cevapları ve Yorumları

Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen Açık Öğretim sınavlarına giren öğrenciler sınav sorularını ve yorumlarını kpss cafe de paylaşılıyor. 18-19 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşen ve milyonlarca öğrencinin katıldığı sınavlara dair yorumlar gelmeye başladı. 18 Mart 2017 1. ve 2. oturuma katılan AÖL öğrencileri 2'inci dönem sınavlarına dair yaptıkları ilk yorumlarda sınavın oldukça zor olduğunu dile getirirken, bazı öğrencilerse geçtiğimiz döneme nazaran sınavın tüm testlerde daha kolay olduğunu savundu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan daha önce yapılan açıklamaya göre ilgili sınavlara dair sorular ve cevap anahtarının kısa sürede açıklanabileceği, sonuçlarınsa 1 ay sonra yayımlanacağı bildirilmişti.  

-Peki siz sınava hangi düzeyden girdiniz? ( AÖL, MAÖL, Açık Orta Öğretim)
-Sınav Sizce Kolay Mıydı?, Zor Muydu?
-Sınav öncesinde, sonrasında ya da sınav sırasında herhangi bir hatalı uygulama ya da usulsüzlük ile karşılaştınız mı?

Tüm bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını aşağıdaki yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Mar 2017 - 09:07 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Mihriban Sarıcan - ben ortaokuldayım ikinci girişim 8 sınıf Türkçe soruları çok zordu lütfen biraz daha basit sorun kızım üniversite öğrencisi o bile zorlandı rica ediyorum yardımcı olun soruları kim hazırlıyorsa söyleyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mart 09:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler