1 Ekim 72. Özel Güvenlik Sınav Sonucu Sorgulama Ekran (ÖGG Sınav Sonucu)ı

Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Özel güvenlik sınav sonuçlarına nasıl ulaşabilirim? ÖGG sınav sonucu hangi siteden yayımlanacak? İşte detaylar ve ÖGG sınav sonucu sorgulama ekranı.

Güvenlik kartlarını alma için sınava giren Özel Güvenlik Görevlisi adayları, 1 ekim tarihinde yapılan sınavın sonuçlarını araştırmaya başladı.

ÖGG sınavına giren on binlerce aday, sınavda kaç puan aldıklarını ve başarılı olup olmadığını araştırmaya başladı. 1 Ekim tarihinde yapılan sınava ilişkin on binlerce adayın bekleyişi devam ederken sonuçlar ise sinavsonuc.ozelguvenlik.pol.tr adresi üzerinden adaylara duyuruldu.

1 Ekim tarihinde yapılan 72. Özel güvenlik sınav sonuçları sınava giren adaylar tarafından büyük bir merak konusu oldu. Adaylar sınav sonuçlarını internet adresi üzerinden açıklandığı andan itibaren takip edebilir. Öte yandan adaylar, aşağıda bulunan bağlantı adresinden de sınav sonuç ekranına ulaşabilecekler.

Güvenlik Görevlisi kursları ile hem meslek öğreniliyor hemde sınavdaki başarı derecelerine göre binlerce vatandaşa iş imkanı sunuluyor. Son olarak Özel Güvenlik 71. Temel Eğitim ve 47. Yenileme Eğitimi Sınavlarının ardından sıra Özel Güvenlik 72. Temel Eğitim ve 48. Yenileme Eğitimi Sınavına geldi. Söz konusu sınav 1 Ekim 2017 tarihinde saat 10.00'da yapıldı.

1 Ekim 2017 de yapılan 72 Özel güvenlik sınavı sonuçları yazımızda yer alan linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

ÖGG SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Yukarda yer alan linkten ÖGG sınav sonuçlarını öğrenebilir sorgulama ekranına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

13 Eki 2017 - 18:16 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler