Videolarını Silmeden Telefonunu Tamirciye Verdi: Sonra Şoku Yaşadı

ABD'de meydana gelen olayda bir kadın, arızalanan telefonunu tamirciye götürdü. Telefonunu aldıktan kısa süre sonra ise kadın büyük şok yaşadı.

Videolarını Silmeden Telefonunu Tamirciye Verdi: Sonra Şoku Yaşadı
Videolarını Silmeden Telefonunu Tamirciye Verdi: Sonra Şoku Yaşadı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Telefonunu tamirciye veren kadın şoku yaşadı.

ABD'de meydana gelen olayda, Keely Hightower isimli genç kadın, tamir edilmesi için telefonunu ülkenin önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden birinin şubesine bıraktı.

Telefonu tamir edilen Hightower, gidip telefonunu aldı ve kullanmaya devam etti. Ancak tamirden kısa bir süre sonra kendi e-posta adresine gönderilen bir video ile kadın şoke oldu!

Telefon şirketinde çalıştığı öğrenilen adamın kendisine gönderdiği videoyu izleyen kadın, ilk etapta ne yapacağını bilemedi. Şaşkınlığını üstünden atan kadın şikâyetçi olmaya karar verdi.

Daha sonra, telefonundaki çıplak görüntülerinin tanımadığı hesaplara gönderildiğini fark eden kadının başından aşağı kaynar sular döküldü.

Florida’nın Pinellas Park bölgesinde meydana gelen olayın ardından Hightower, T-Mobile’ın çalışanı Roberto Sacnchez Ramos’tan şikayetçi oldu.

Kadının şikayetçi olması sonrası olayla ilgili bir soruşturma açılırken, Ramos suçlu bulundu. Daha önce siber suçlardan ceza aldığı öğrenilen  Ramos 6 ay hapis cezası aldı.

Hightower mücadelesinin devam edeceğini ve şirkete tazminat davası açacağını da söyledi.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

28 May 2018 - 16:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler