Ücretsiz bekçiliğe yüzlerce başvuru

Belçika'nın Flaman bölgesinde yer alan Gaasbeek Kalesi'ndeki ücretsiz bekçilik pozisyonu için yayınlanan ilana 300'ün üzerinde başvuru yapıldı.

Belçika'nın Flaman bölgesinde yer alan Gaasbeek Kalesi'ndeki ücretsiz bekçilik pozisyonu için yayınlanan ilana 300'ün üzerinde başvuru yapıldı.

Belçika medyasında yer alan bir habere göre, Flaman bölgesinde yer alan ve müze olarak kullanılan Gaasbeek Kalesi'nin ücretsiz bekçilik ilanına 300'den fazla aday başvuruda bulundu.

İş ilanında, alınacak bekçinin, tavus kuşlarını beslemek, kale bayrağını çekmek ve indirmek gibi görevleri yerine getirmesi, akşamları da kaleden ayrılmaması gerektiği kaydedildi.

Bu görevleri yapma karşılığında maaş veya ücret verilmeyeceği belirtilen iş ilanında, bekçinin kale içerisinde bulunan 3 yatak odalı bir lojmanda konaklayacağı bildirildi.

Flaman bölgesinin Lennik Belediyesi'nde yer alan ve 1240 yılında inşa edilen Gaasbeek Kalesi, 50 hektarlık bir park içerisinde bulunuyor. Yaklaşık 300 kişinin yaşadığı köyde yer alan kale, 1980'den beri Flaman bölgesi idaresinde bulunuyor.

Kaynaklar; CNNTürk

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

21 Eyl 2018 - 18:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Ahmet - Adamlara helal olsun. Bizde olsa maaş olmadan kimse kabul etmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 18:16
01

Zaza dro - O adamlarım paraya ihtiyacı yok.. Bizde sadece aç kabadayılık var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 18:16


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler