Sylvester Stallone Öldü mü? Son Dakika Açıklaması Geldi

Dünyaca ünlü oyuncu Sylvester Stallone'nin hayatını kaybettiği önceki akşamdan itibaren konuşulmaya başlandı. Beklenen son dakika açıklaması ise geldi. Peki Sylvester Stallone öldü mü?

Sylvester Stallone Öldü mü? Son Dakika Açıklaması Geldi
Haber albümü için resme tıklayın

Önceki gün başta sosyal medya platformu Facebook başta olmak üzere birçok yerde ünlü oyuncu Sylvester Stallone'nin hayatını kaybettiği iddia edildi.

Facebook'ta başlayan ve Stallone'nin hayatını kaybettiği yönündeki iddialar hızla yayılırken bir son dakika açıklaması geldi.

Ancak işin garip tarafı böyle bir iddia bundan bir buuk yılm önce de gündeme gelmişti. 2016 yılı Şubat ayında yine aynı şekilde ortaya atılan bu iddiada dünyaca ünlü oyuncu Sylvester Stallone'nin Los Angeles'ta bulunan evinde ölü halde bulunduğu ileri sürülmüştü. Haber kısa süre içinde sosyal mecralar başta olmak üzere birçok yerde yayılmıştı. Ancak kısa sürekde yayılan bu haberler daha sonra yalanlanmıştı.

Benzer bir durum önceki gün ve bugün de önce tekrarlandı. Facebook'ta başlayıp tüm sosyal medya platformları üzerinde dağılan bu söylentinin,  ünlüler hakkında sahte "ölüm " haberleri yapan bir internet sitesinden kaynaklandığını sanılıyor.

Bu söylentinin yayılmasının ardından bir diğer sosyal medya platformu Twitter üzerinde çok sayıda kullanıcı arasında tartışma çıktı. Sylvester Stallone'nin ölüp ölmediği konusunu tartışan kullanıcılar, Stallone'nin gerçekten ölüp ölmediğini sormaya başladı. Şu ana kadar dünyaca ünlü oyuncu Sylvester Stallore cephesinden bu söylentilere ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak bu kez de haberin sahte olduğuna kesin gözüyle bakılıyor.

AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü aktör sosyal medyayı sallayan bu haberlerin ardından, Instagram hesabından açıklama yaparak, 'lütfen bu aptallığı görmezden gelin. Hayattayım, iyiyim, mutluyum ve sağlıklıyım.' ifadelerini kullandı.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

20 Şub 2018 - 12:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler