Son Dakika: 7.2'nin Ardından Meksika'da Şiddetli Bir Deprem Daha Oldu

Geçtiğimiz hafta 7.1 ile sallanan Meksika'da şiddetli bir deprem daha oldu. Alınan son bilgilere göre 6.2 büyüklüğünde meydana gelen depremin merkez üssü Oaxaca eyaleti olarak açıklandı. İşte detaylar.

Son dakika haberi: Alınan son dakika bilgilerine göre Meksika'da şiddetli bir deprem meydana geldi.

Geçtiğimiz gün 7.1 büyüklüğünde bir depremle sarsılan ve tarihinin en büyük şoklarından birini yaşayan Meksika'da 6.2 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

Bölgeden alınan son dakika bilgilerine göre, 6.2 büyüklüğünde meydana gelen depremin merkez üssünün Oaxaca eyaleti olduğu belirtildi. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen 7.2 büyüklüğündeki depremde 290 kişi hayatını kaybetmişti.

6.2'lik depremde can veya mal kaybı olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama gelmedi.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

23 Eyl 2017 - 16:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler