Rusya'dan Çok Çarpıcı İncirlik Üssü İddiası

Amerika Birleşik Devletleri ile yaşanan ekonomik kriz sonrası İncirlik Üssü'nün kapatılıp kapatılmayacağı tartışmaları devam ediyor. Tartışmalar devam ederken Rus siyasi lider Jirinovski'den çarpıcı bir iddia geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine de özel bir diplomatik davetle katılan Jirinovski "İncirlik Hava Üssü NATO'ya kapatılıp Rus tarafına aktarılabilir" ifadelerini kullandı.

jirinovski incirlik üssü
Haber albümü için resme tıklayın

Amerika Birleşik Devletleri ile yaşanan ekonomik kriz sonrası İncirlik Üssü'nün kapatılıp kapatılmayacağı tartışmaları  devam ediyor. Tartışmalar devam ederken Rus siyasi lider Jirinovski'den çarpıcı bir iddia geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine de özel bir diplomatik davetle katılan Jirinovski "İncirlik Hava Üssü NATO'ya kapatılıp Rus tarafına aktarılabilir" ifadelerini kullandı.

RIA Novosti Haber Ajansı'nın ‘Rossiya 24’ televizyonunu kaynak göstererek verdiği haberde, Rusya Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ülkesinin topraklarında bir Rus askeri üssü kurmaya hazır olduğunu iddia etti.

Jirinovski katıldığı programda, "Hemen İran ve Türkiye'den hava ve deniz üslerinin kurulmasını talep etmeliyiz" şeklinde konuştu.

"Türkiye hazır, sizinle konuştuğum gibi Erdoğan'la da konuştum. O Rusya'yla birlikte olmak istiyor, sıra bekleyip son vagonda Avrupa Birliği'ne gitmek istemiyor" diyen Jirinovski, açıklamalarına şöyle devam etti:

"O bizimle, Rusya'yla olmak istiyor. Çünkü bizimle birlikte Erdoğan'ın gerçekten kim lduğunu bütün dünya bilecek."

Rusya Liberal Demokrat Partisi lideri Jirinovski daha sonra Adana'da bulunan İncirlik Hava Üssü'nün NATO'ya kapatılıp Rus tarafına aktarılabileceğini düşündüğünü ifade etti.

Jirinovski, temmuz ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kişisel daveti üzerine yemin törenine katılmak için Ankara'yı ziyaret etmişti.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

01 Eyl 2018 - 19:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Gundemaci - Sikerim Rusya'yı da amerika yida benim ülkemde sadece Türk askeri varlığı olur sen ne sikim adasında askerin benim ülkemde olacak ne Amerika ne. Rusya hedef kızıl elma yaptığınız zülumlerin hayla daha onutmadik senin Amerika'dan farkın yok Amerika siyah bok sen ise kahverengi boksun aranızda bir fark yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 19:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler