Meclis'te cinsel ilişkiye girdiler!

İtalya'nın gündemi, mecliste yaşanan seks skandalı ile çalkalanıyor. Meclis tuvaletinde iki vekilin cinsel ilişkiye girerken yakalandığı bildirildi.

İtalya'nın gündemi, mecliste yaşanan seks skandalı ile çalkalanıyor. Meclis tuvaletinde iki vekilin cinsel ilişkiye girerken yakalandığı bildirildi.
 

Aşırı sağcı Kuzey Ligi ile 5 Yıldız Hareketi'nden 2 temsilcinin meclis tuvaletinde cinsel ilişkiye girdiği öne sürüldü.

Il Giornale muhabirinin kamuoyuna aktardığı bilgilere göre, skandal olaya karışanların isimleri özel hayatın gizliliği ilkesi sebebiyle şimdilik paylaşılmıyor.

Fakat gazetedeki bir yetkili, "İsimlerini biliyoruz, iki vekil de erkek, uzun boylu ve çok çekici" şeklinde bir ifade ile olayı manşetlerine taşıdı.

İtalya'da meclisten şimdilik herhangi bir açıklama yapılmadı.

Fakat halkın bir bölümünün vekillerin istifasını istediği dile getirildi.

Kaynaklar; Hürriyet

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

10 Ara 2018 - 10:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

[email protected]gmail.com - Vay anasını sayın milletvekilleri, bide erkek erkeğe hıı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 10:40


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler