Leonardo Dicaprio, Başka İşlere Soyundu!

Dünyaca bilinen aktör Leonardo Dicaprio, emlak işine soyundu, başka işler yapacağını belirten Leonardo, bu işten yüksek gelir getirecek evlerin satışını yapacak.

Dünyaca bilinen aktör Leonardo Dicaprio, emlak işine soyundu, başka işler yapacağını belirten Leonardo, bu işten yüksek gelir getirecek evlerin satışını yapacak.

Leonardo Dicaprio başka işler yapacak.

 Ünlü aktör Leonardo Dicaprio emlak işine giriyor. Yakışıklı aktör çılgın bir işe soyundu. Dicaprio, ayrıca her bir evin fiyatının 5 ilâ 15 milyon dolar arasında değişeceğini belirtti. 
Ünlü aktör Leonardo DiCaprio, Kuzey Amerika kıyılarında satın aldığı adasında doğal alanı koruma amaçlı bir yatırım başlattı. DiCaprio, dün adaya 68 konutluk bir tatil beldesi kuracağını duyurdu. Adada sıkça görülen erozyon afetleri nedeniyle su altında kalma tehlikesi geçirdiğini söyleyen aktör, bu yatırımla adanın topraklarını güçlendirip doğal alanı korumayı amaçladığını belirtti. DiCaprio, ayrıca her bir evin fiyatının 5 ilâ 15 milyon dolar arasında değişeceğini de sözlerine ekledi. 
Kaynak:Takvim

05 Nis 2015 - 20:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler