Korkunç Olay: Metresi ile Basılan Kişi Hamile Karısını Tekme Tokat Dövdü

Korkunç olay: Sosyal medyada yayılan görüntülerde bir kişi, kendisi ile metresini yakalayan hamile karısını tekme tokat dövdü. Çekilen o görüntüler sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Korkunç Olay: Metresi ile Basılan Kişi Hamile Karısını Tekme Tokat Dövdü
Korkunç Olay: Metresi ile Basılan Kişi Hamile Karısını Tekme Tokat Dövdü
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Korkunç haberin adresi Güney Afrika oldu. Alınan son bilgilere göre bir kişi, kendisini sevgilisi ile yakalayan hamile karısını dövdü.

Güney Afrika'nın Dubran şehrinde öfkeli bir koca, kendisini metresi ile yakalayan hamile karısını tekme tokat dövdü. Yaşanan feci olayda o anlar, cep telefonu kameralarına yansıdı.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşılan videoda, Terence Pakkirie isimli bir adam, kız arkadaşı ile sohbet ettiği sırada eşi Deshnie onları görüyor ve yanlarına yaklaşıyor. Deshnie, kocasının kız arkadaşına "Evli olmana rağmen kocamı eğlendiriyorsun, kocan bu ilişkiyi biliyor mu"diye bağırıyor. Kadın "Evet kocam biliyor" diye cevap veriyor. Adam karısına kendisini sevgilisiyle yalnız bırakmasını söyleyince kadın itiraz etti ve adam hamile kadını yüzüne ve karnına yumruklar atarak dövmeye başladı. Videonun yayınlanmasından sonra adam büyük tepki gördü.

Video hazırlanınca eklenecektir.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

02 Ara 2017 - 17:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler