İdlip'te İki Gündür Hava Saldırısında 100'den Fazla Kişi Öldü

Son dakika haberi İdlip'ten geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre İdlip'e son günlerde sürekli olarak hava saldırısı düzenlendiği öğrenildi. İşte detaylar.

Birleşmiş Milletler Sekreter Sözcüsü Stephane Dujajrric tarafından  bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada İdlib'de nüfusun yoğun olduğu yerleşim bölgelerine günlük hava saldırıları düzenlendiğini aktardı.

BM Sekreter Sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, hava saldırıları sonucu bir okulun tamamen yıkıldığına ve sivil altyapıların zarar gördüğüne dikkati çeken Dujarric çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"26 Eylül'de Hama kırsalında kaçan insanların üzerine ateş açılması sonucu 80 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı." ifadeleri ile konuşmaya başlayan BM Sekreter Sözcüsü Dujarric, 25 Eylül'deki hava saldırılarında ise 27 kişinin öldüğünü, 58 kişinin yaralandığının da altını çizdi.

Deyruz Zor'da da devam eden çatışmalar, hava saldırıları ve askeri operasyonlar nedeniyle bir milyondan fazla kişinin güvenliğinden endişe edildiğini dile getiren Sözcü Dujarric, geçen ay yaklaşık 100 bin kişinin yerinden edildiğini, son bir hafta içinde ise 50 binden fazla kişinin Deyruz Zor'dan kaçtığını aktardı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

27 Eyl 2017 - 22:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler