Dünya Şokta! Bomba Alarmı Verildi

İspanya'nın başkenti Madrid'te Birleşik Krallık, Hollanda, Avustralya ve Kanada Büyükelçilikleri'nin de bulunduğu Torre Espacio adlı gökdelen, bomba ihbarı sebebiyle tahliye edildi. Gökdelendeki incelemelerin ardından ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı.

Dünya Şokta! Bomba Alarmı Verildi
Dünya Şokta! Bomba Alarmı Verildi
+3
Haber albümü için resme tıklayın

İspanya'nın başkenti Madrid'te Birleşik Krallık, Hollanda, Avustralya ve Kanada Büyükelçilikleri'nin de bulunduğu Torre Espacio adlı gökdelen, bomba ihbarı sebebiyle tahliye edildi.

İspanya polisinden alınan bilgiye göre gökdelende bomba arama ve imha çalışmaları başlatıldı. Arama çalışmalarının ardından polis, bomba ihbarının asılsız olduğunu duyurdu.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

16 Nis 2019 - 16:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Ali - Adam akıllı başlık koyun haberlere.dikkat cekmek icin böyle şeyler yapmayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 16:03


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler