Dünya Bunu Tartışıyor: Şeytanın Fotoğrafı Çekildi

Etiyopya'da çekilen bir görüntü, dünya kamuoyunda yayılmaya başladı. Çekilen görüntüde şeytanın fotoğrafının çekildiği iddiaları dolaşmaya başladı.

Dünya Bunu Tartışıyor: Şeytanın Fotoğrafı Çekildi
Haber albümü için resme tıklayın

Şeytan Görüntülendi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, benzersiz fotoğraflarıyla bugüne kadar çok sayıda kişiyi kendine hayran bırakan Etiyopya'nın Afar bölgesindeki Danakil Depresyonu ya da başka bir deyişle Danakil Çöküntüsü'nde ilginç bir fotoğraf karesi yer aldı.

Karşımıza çıkan görüntüde şeytanın görüntülendiği iddiası sosyal medyada! Isının 60 dereceye kadar ulaştığı fantastik bir bölge ve birbirinden eşsiz fotoğraflar. Sülfirik asit havuzları ile fantastik görüntüye sahip olan bölgeden bugüne kadar çok sayıda kare geldi.

Bugüne kadar gelen görüntülerden hiçbiri 'Şeytan görüntülendi' dedirtecek bu kare gibi değil.

Milliyet Gazetesi Yazarı Can Şişman'ın kaleme aldığı yazısında şu ifadelere yer verildi:

"25 yaşındaki genç fotoğrafçı Christopher Horsley, lavların iki göz ve bir ağız haline dönüştüğü bu kareyi çeken isim. Fotoğraflar tam da beklenildiği gibi sosyal medyayı da salladı.

'Şeytan, şeytan diyordunuz işte kanıtı...' diyenler mi, yoksa caps yapıp arkadaşlarına yollayanlar mı... Horsley ise Daily Mail'e daha temkinli, daha politik açıklamalar yapmış.

Horsley, "Fotoğraf çekmek için inanılmaz bir yerdi, bir kez daha oraya kameramla gitmek için sabırsızlanıyorum" gibi laflar etmiş.

Sizi bilmiyorum ama ben şeytanın fotoğrafını çeksem bu kare hakkında da iki kelam ederim. İsteseniz denk düşüremezsiniz ve siz o anı yakalamışsınız. Fotoğraf çekmek işte budur. Dağ, bayır, çimen, Facebook kapak fotoğrafı filan değil olay.

Daha önce karşımıza çıkmayanı yakalamak mesele. Fotoğrafçı Christopher Horsley'nin adını bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyor, bize hınzır hınzır gülümseyen şeytana da selam yolluyoruz."

İşte o kare

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

23 Kas 2017 - 14:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Feyzan - Bildigimiz köz bu ya ne seytani sadece sekil oyle denk gelmis

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 14:05
02

MELEK BİR yandan SEYTAN bir yandan - DUALAR OLMASAYDI KİM KOVA BİLİRDİ KALLEŞ İBLİSİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 14:05


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler