Amanda Knox ve Raffaele Sollecito davasında flaş gelişme!

8 yıldır cinayet zanlıları olarak yargılanan Amanda Knox ve Raffaele Sollecito davasında flaş bir gelişme yaşandı ve Mahkeme Knox ve Sollecito'yu suçlu bulan kararı iptal etti.

 8 yıldır cinayet zanlıları olarak yargılanan Amanda Knox ve Raffaele Sollecito davasında flaş bir gelişme yaşandı ve Mahkeme Knox ve Sollecito'yu suçlu bulan kararı iptal etti.

İtalya'da Yüksek Mahkeme İngiliz öğrenci Meredith Kercher cinayetinden mahkûm olan ABD'li üniversite öğrencisi Amanda Knox ve Raffaele Sollecito ile ilgili kararını verdi.

Mahkeme Knox ve Sollecito'yu suçlu bulan kararı iptal etti.  Çift, karar sonucunda aklandı. Nihai olan kararın içeriği 90 gün içinde kamuya açıklanacak.  Davada süreç şöyle gelişti: 21 yaşındaki Kercher, 2007 yılında İtalya Perugia'da Amanda Knox ile paylaştığı dairede bıçaklanarak öldürüldü.

Cinayetten bir kaç gün sonra Knox ve Sollecito tutuklandı. 2009 yılında masum olduklarını söyleyen Knox ve Sollecito cinayetten suçlu bulundu. 2011 yılında mahkumiyet kararı bozuldu ve çift serbest bırakıldı. Fildişi Sahili doğumlu Rudy Hermann Guede de ayrı bir davada mahkum oldu ve cinayetteki rolünden ötürü 16 yıllık hapis cezasını çekiyor.

28 Mar 2015 - 10:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler