Diyanetten Beklenen Duyuru Geldi! 2017 Hac Kurası 24 Şubat'ta Çekilecek!

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre 2017 yılı Hac kurası 24 Şubat 2017 tarihinde Ankara Kocatepe'de çekilecek.

Diyanetten Beklenen Duyuru Geldi! 2017 Hac Kurası 24 Şubat'ta Çekilecek!

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden hac vazifesini yerine getirmek için başvuru işlemlerini tamamlayan hacı adaylarının merakla beklediği duyuru geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan resmi bilgilendirmeye göre 2017 Yılı Hac Kurası 24 Şubat Cuma günü saat 15.00'da Ankara Kocatepe'de gerçekleştirilecek. Türkiye Diyanet Vakfı Konferans salonunda yapılacak kura çekimi bilgisayar ortamında gerçekleşecek ve halka açık olarak gerçekleşecek.  Söz konusu kura çekimi işlemlerinden sonra sonuçların Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından 23.00'ta açıklanacağı bildirildi. Hacı adayları 24 Şubat 2017 saat 23.00'dan sonra 2017 yılı hac kura sonuçlarını öğrenebilecekler. Kuranın tamamlanmasından sonra hacı adayları 27 Şubat 2017 ile 10 Mart tarihleri arasında kesin kayıtlarını yaptırabilecekler.

Hac ve Umre kayıtları ile ilgili detaylı bilgilendirmeyi Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün "hac.diyanet.gov.tr" adresi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Kamu personeli haberleri,  DİB duyuruları, gündemden gelişmeler ve daha da fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Şub 2017 - 16:36 - Diyanet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler