Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Kurum içi İl Müftülüğü Yardımcılığı Sınav Duyurusu (Bayan)

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Kurum içi İl Müftü yardımcılığı sınavı duyurusu yayımlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Kurum içi İl Müftülüğü Yardımcılığı Sınav Duyurusu (Bayan) 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yayımlanan resmi duyuruda kurum içi il müftü yardımcısı (Bayan) unvanı için sözlü ve yazılı sınav yapılacağı ilgili sınav için başvuruların 12 Nisan 2017 tarihine kadar İl Müftülükleri veya Dini Yüksek İhtisas/Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvuru için gerekli belgelerle birlikte gerçekleştirileceği belirtildi.

İlan Edilen kontenjan sayısı 22 olurken, Adana , Antalya, Aydın, Balıkesir, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van illeri için sınavın gerçekleştirileceği öğrenildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi sitesinden ve DPB'den yayımlanan bayanlar için İl Müftülüğü Yardımcılığı sınav duyurusuna göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

Kamudan haberler, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlası Diyanet İşleri Başkanlığı'nın duyurularıyla birlikte cep telefonunuza bildirim olarak gelsin istiyorsanız kpss cafe mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

29 Mar 2017 - 16:52 - Diyanet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler