16 Ocak DİB Hafızlık Sınav Sonuçları Nereden Öğrenilecek?

6 Ocak 2017 tarihinden itibaren çeşitli il ve ilçelerde gerçekleştirilen hafızlık tespit sınavı sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Adaylar hafızlık sınav sonuçlarına nasıl erişim sağlayacaklar?

16 Ocak Hafızlık Sınav Sonuçları Nereden Öğrenilecek?

16 Ocak 2017 tarihinden itibaren çeşitli il ve ilçelerde gerçekleştirilen hafızlık tespit sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? hafızlık sınav sonuçlarıyla ilgili bilgilendirme yapıldı mı? 16 Ocak 2017 tarihinden itibaren yapılmaya başlanan hafızlık tespit sınavı sonuçlarının tamamı 27 Ocak 2017 tarihinden itibaren adayların erişimine açılacak. 12 ile 30 Aralık 2016 tarihlerinde Diyanet İşleri Başkanlığı resmi internet sitesinden yapılan başvuruların oldukça yoğun olduğu biliniyordu. Konuyla İlgili İstanbul Müftülüğünden yapılan resmi bilgilendirme şu şekilde ; 

Adaylar; "Hafızlık Tespit Sınavı sonuçla​rını 27 Ocak 2017 tarihi itibariyle https://dibbys.diyanet.gov.tr/EHYS/Hafizlik/HafizlikSinavSonucuSorgulama.aspx​ adresi üzerinden öğrenebileceklerdir.

Hafızlık Tespit Sınavı sözlü olarak yapılacak ve 70 puan alan aday başarılı sayılacaktır.

Sınav ve sonuçları ile ilgili B aşkanlığımızın internet sitesinden yapılan tüm duyurular tebligat niteliğinde olduğundan adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

 Sınavda başarılı olarak belge almaya hak kazanan öğrencilerimizin "Hafızlık Belgeleri" eğitim gördükleri Kur'an kursunun bağlı olduğu müftülüğe, hafızlığını kendi imkânlarıyla tamamlayan ve dışarıdan sınava katılarak belge almaya hak kazananların belgeleri ise başvuru esnasında belirttikleri müftülüklere gönderilecektir.

Bu duyurunun bir nüshasının web sitemizden alınarak Kur'an kurslarının ilan panolarına asılması, müracaat eden hafız adaylarına bir suretinin verilmesi ve ilgililere duyurulmasından müftülükler sorumlu olacaktır."

Konuyla ilgili paylaşımlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla diğer adaylarla paylaşabilirsiniz

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Oca 2017 - 13:31 - Diyanet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Zinnure - Allahım hakkımızda hayırlısini ver..meraktan ölecem

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:31
05

Büşra - Ocağın 27 sinde açıklanacak o yüzden girmiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:31
02

bsra - Allahım acaba sonuç nasıl hakkımda Hayırli eylee

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 13:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler