2016 KPSS DHBT Sınavı Sona Erdi!2016 KPSS DHBT Soruları,Cevapları Ve Yorumları (Sınav Zor Muydu,Kolay Mıydı)!

2016 KPSS DHBT sınavının sona ermesinin ardından adayların beklemiş olduğu asıl süreç başladı!2016 KPSS DHBT Soruları,Cevapları ve Yorumları!Sınav Kolay mıydı zor muydu!

2016 KPSS DHBT sınavına adaylar sınav merkezine 1 saat önce gelmişti.Uzun zamandır bu sınavın bir an önce gelmesini bekliyorlardı.Nihayetinde saat 9:30 itibariyle sınav başladı.Sınavda 40 soru soruldu.İlk 20 soru da adaylara aşağıdaki konulardan soru soruldu;

1. İnanç Esasları
2. İbadet Esasları 
3. Kur’an-ı Kerim ve Anlam Bilgisi, Tecvit 
4. Siyer 
5. İslam Ahlakı

İkinci bölümde ise adayların mezun olduğu bölüme göre soruları soruldu.

Kpsscafe olarak siz değerli adaylara soruyoruz.Sınav kolay mıydı zor muydu?Hangi sorularda zorlandınız?Hangi sorular kolaydı?Aşağıda bulunan yorum bölümden sizlerle tartışıyoruz.

Kpsscafe.com.tr KONYA

04 Ara 2016 - 10:11 - DHBT Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

fatih - Bu sorulari hazirlayanlar acaba cevaplari biliyorlar miydi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 10:11
06

Yahya - Sorular yoruma dayalı ve çelişkili cevaplar çoktu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 10:11
05

ısmet - Zor bir sinavdi. Bir tane tecvid dahi sorulmamış ama ne hikmetse konfucyanizm sorulmuş. Ne saçma. Bu kadarina da pes. Resmen kazanmasin yüksek puan alamayalim diye yapılıyor. Ösym nin işi bu...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 10:11
04

Mersinvan - Önlisans dhbt gerçekten çok zordu. Duymadığımız terimleri öğrendik ösym den

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 10:11
03

Mehmet - Gayet iyi sorulardı sizde hiç bişey beğenmiyorsunuz ne sorsun öğle namazı kaç rekat diyemi sorsun.kültürlü imam lazım sadece dinin temel bilgileriyle olmaz bu iş.öyle olsa hekes kazanır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 10:11


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler