Son Dakika: 2017 DGS Ek Tercih Sonuçları Açıklandı

ÖSYM'den bir son dakika açıklaması yapıldı ve Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirmeleri kapsamında alınan ek tercih sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. İşte sonuç sorgulama ekranı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada DGS ek yerleştirme sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

ÖSYM'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2017-DGS  Ek Yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup ek yerleştirme sonuçları, 6 Kasım 2017 tarihinde saat 18:45’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklanacaktır.Yükseköğretim programlarına yerleşen adayları gösteren fotoğraflı yerleştirme sonuçları, ÖSYM tarafından YÖK’e elektronik ortamda gönderilecektir. Bir yükseköğretim programını kazanan adayların, sınav sonuçları açıklandıktan sonra sonuç belgelerinde belirtilen tarihlerde yerleştirildikleri programa kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Ek Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.

Adaylara saygıyla duyurulur."

Ek Yerleştirme Sonuçları

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

06 Kas 2017 - 19:39 - DGS Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler