ÖSYM, DGS Takvimini Güncelledi!

DGS sınavının Türkiye gündemi nedeni ile ertelenmesi kapsamında tüm sınav takviminde değişiklik yapıldı.

ÖSYM, DGS sınav takvimindeki tarihlerde düzeltmeler yaptı.

FETÖ darbe girişimi sebebi ile ülkede kaos ortamı ve öğrencilerin sınava odaklanamama kaygısı ile ÖSYM, DGS sınavını ileri bir tarihe ertelemişti. Bu durumdan süre gelerek DGS'nin tüm işlem tarihleri değişti.

2016 DGS 21 AĞUSTOS TARİHİNDE GERÇEKLEŞECEK!

 

Ösym işlem tarihlerini güncelledi ve resmi web sayfasından adaylara duyurdu.

İşte o duyuru;

''2016-DGS:

“Akademik Not Ortalamalarının Toplanması ” Süreci Hakkında Bilgilendirme

 31.07.2016 tarihinde yapılması planlanan Dikey Geçiş Sınavının (2016-DGS), 21 Ağustos 2016 Pazar gününe ertelenmesi sebebiyle ilgili sınavın kılavuzunda yer alan  ‘AKADEMİK NOT ORTALAMALARININ TOPLANMASI İLE İLGİLİ BİLGİ’ bölümündeki eğitim bilgilerinin toplanması takvimi aşağıdaki şekilde yeniden düzenlenmiştir.

 YÖKSİS’ten eğitim bilgisi güncelleme ve ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminden (AİS) adayların bilgisine sunulma tarihi:12 Ağustos 2016

 Eğitim bilgilerinde düzeltme gereken adayların kendi okullarına başvurarak bilgi düzeltme tarihi:15-19 Ağustos 2016

 YÖKSİS’ten güncel eğitim bilgisinin son kez çekilmesi ve ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (AIS)’e aktarılması:24 Ağustos 2016

  

2016-DGS adaylarına önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI''

Tüm sınav haberleri için bizi takip ediniz.

Kpsscafe.com.tr

25 Tem 2016 - 11:19 - DGS Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler