DGS Adayları Dikkat! ÖSYM'den Büyük Uyarı!

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan 2017 Dikey Geçiş Sınavı'na dair uyarı yayımlayan ÖSYM, adaylara hangi konuda açıklama yaptı? Adayların Dikkat etmesi gereken nokta ne? işte o açıklama...

DGS Adayları Dikkat! ÖSYM'den Büyük Uyarı!  

2017 Dikey Geçiş Sınavı'na girecek adaylar dikkat! Sınava 2 gün kala önemli uyarı! 2017 Dikey Geçiş Sınavı 23 Temmuz 2017 tarihinde saat 10.00'da başlayacak olup, sınavda 9.45 kuralı uygulanacak.  

Yani 10.00'a 15 dakika kala sınav giriş kapıları kapatılacak. Bir aday 9.46'da sınav merkezine gelir ise adayın sınav giriş hakkı kaybolmuş olacak. Bu uygulamanın uygulandığını artık hepimiz biliyoruz fakat hala birçok aday sınava birkaç dakika geç kalarak sınava girme hakkını kaybediyor ve hayallerine bir süre daha veda ediyor.  

Hal böyle olunca yetkililer her sınav öncesi tekrar tekra uyarılarda bulunuyor. ÖSYM, sınava 2 gün kala DGS ADAYLARINA bu uyarıda bulundu; ''Sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemi tamamlanacaktır. Saat 09.45'ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır."

ANINDA ERİŞİM İMKANI >>> Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Tem 2017 - 17:29 - DGS Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler