2016 DGS Kayıtlarında SON GÜN!!

2016 DGS Kayıtları 21 Ekim 2016 tarihinde sona eriyor. İşte tüm ayrıntılar...

2016 DGS Kayıtları 17 Ekim 2016 tarihinde başlamıştı. Bugün ise sona erecek! 

Dikey Geçiş Sınavı, önlisans mezunu olan yani iki yıllık üniversite bitirmiş olan öğrencilerin girebildiği ve kazandıkları takdirde dört yıllık fakülte okumaya hak kazandıkları bir sınav sistemidir.

Dikey Geçiş Sınavı ile, ilk önce iki yıllık okul kazanan öğrenci, fakülte okuma imkanına kavuşur.

DGS'de bu sene yine onbinlerce öğrenci sınav süresi boyunca canla başla mücadele etmiş ve okullarını kazanmışlardı. Şimdi sıra geldi okullara kayıt olmaya!

KAYITLAR BİTİYOR!

2016 DGS'de yeterli puanı alıp, üniversite kurumlarına yerleşen adayların yaptıracağı kayıtların son günü içerisindeyiz! Öğrencilerin ellerini çabuk tutup kayıtlarını tamamlaması gerekiyor. 17 Ekim'den beri öğrencilerin çoğunluğu kayıtlarını tamamladı bile.

2016 DGS Kayıtları ÖSYM tarafından 17 Ekim'de başlatılmıştı. Artık son saatlerin içerisinde bulunuyoruz.

Başvurular ve tüm ayrıntılar ÖSYM resmi web sayfasında! 

Kpsscafe.com.tr

21 Eki 2016 - 10:45 - DGS Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler